Εταιρεία Kalovidouris Sound

Η εταιρία μας Kalovidouris-sound δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής τεχνολογίας και της υποστήριξης εκδηλώσεων από το 2002 και η συνεργασία της με τους πιο έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζει στους πελάτες μας τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας Kalovidouris sound είναι η υψηλή ποιότητα εξοπλισμού και υπηρεσιών σε συνάρτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε την κάθε ιδέα σας.

Με βασικό στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στον τομέα του επαγγελματικού ήχου, φωτισμού και οπτικοακουστικών προβολικών συστημάτων, η εταιρεία, βασίστηκε στην υψηλή τεχνική κατάρτιση των στελεχών της και στις επενδύσεις της σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρεία μας έχει ήδη συνεργαστεί με πελάτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες παραγωγής, πολιτικά κόμματα, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί.

Η ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών της έχει ήδη πιστοποιηθεί στην συνείδηση των πελατών, μέσα από πραγματοποιηθείσες καλύψεις και εγκαταστάσεις ήχου, φωτισμού και οπτικοακουστικών προβολικών συστημάτων, που κυμαίνονται από μικρά events υψηλής ποιότητας, μέχρι ολόκληρες περιοδείες καλλιτεχνών, μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, κεντρικές προεκλογικές ομιλίες και εκδηλώσεις δημοσίων οργανισμών.

Τι προσφέρουμε

Αξιοπιστία:
Το θέμα της αξιοπιστίας αποτελεί πρωταρχικό στόχο για όλους τους ανθρώπους του Kalovidouris-Sound, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προδιαγραφές του κάθε προϊόντος, στην ποιότητα του, καθώς και στην ασφαλή παράδοση του σε εσάς.

Απόδοση:
Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας για εμάς, όπως και η αξιοπιστία, είναι η απόδοση των προϊόντων μας. Και αυτό γιατί η απόδοση του κάθε προϊόντος, είναι ικανή να επιτρέψει την πλήρη αξιοποίηση των προσόντων – ικανοτήτων ενός DJ (επαγγελματία ή ερασιτέχνη).

Παράλληλες δραστηριότητες:
Η εταιρεία μας , αναζητούσε πάντα τις τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή ποιότητα στις δουλειές που πραγματοποιεί. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στον τομέα του ποιοτικού ήχου για μεγάλα events και διεξαγωγή εκδηλώσεων.

Up