Καλοβιδούρης Studio ηχογραφήσεων Βόλος

Το Studio Kalovidouris Sound αποτελεί την πλέον πρωτοποριακή πρόταση στο χώρο της πρόβας και της ηχογράφησης. Σχεδιασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές καλύπτουμε και τους πιο απαιτητικούς μουσικούς. Οδηγούμε τις εξελίξεις και βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε μουσικό σας βήμα, έχοντας τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και το σεβασμό που απαιτείται.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είναι δεδομένη και επιτακτική και αυτό είναι που την καθιστά ως Leader στο χώρο της μουσικής. Συμμετέχουμε ενεργά στη δική σας προσπάθεια, πρόβας ή ηχογράφηση με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Οι εγκαταστάσεις του Kalovidouris sound Studio καλύπτουν 150 m2 σε ιδιόκτητο κτίριο, στο Βόλο, Αργέντη 17. Όλοι οι χώροι μας, αποτελούν πρότυπο σχεδιασμού σε εργονομία και design, διαθέτοντας τρεις σύγχρονες ευρύχωρες αίθουσες (άνω των 40 m2), με άνετο Parking,

Το Studio μας, αφενός κατάφερε να αλλάξοει ριζικά τα δεδομένα στην πρόβα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφετέρου να συμβάλλει ποιοτικά στη μουσική παραγωγή και να αφυπνίσει ανθρώπους που αφέθηκαν στη μουσική απραξία για χρόνια.

Μια τέτοιου επιπέδου επιχείρηση, δε θα μπορούσε να είναι επιτυχής αν δεν στελεχωνόταν από ανάλογο ανθρώπινο δυναμικό διαθέτοντας γνώση, εμπειρία, μεράκι, διάθεση και πάνω απ’ όλα αγάπη για το αντικείμενο, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Studio Kalovidouris Sound, είναι η πρώτη προτίμηση γνωστών και μη καλλιτεχνών.

Up