Live Events Live Events

Wedding Party Wedding Party

Studio Recording Studio Recording

DJ Parties DJ Parties

Καλοβιδούρης Sound & Light Βόλος

Ενοικίαση ήχου & φωτιστικός εξοπλισμός

Συναυλίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποστήριξη και την κάλυψη συναυλιών, και κάθε είδους Live εκδηλώσεων. Στο χώρο είμαστε από το 2002.

Δείτε περισσότερα

Γαμήλιες Δεξιώσεις & Events

Η εταιρία μας Kalovidouris-sound δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής τεχνολογίας και της υποστήριξης εκδηλώσεων από το 2002. Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις γάμων (φωτιστικό & ηχητικό εξοπλισμό),  DJ για γάμους, ΣυναυλίεςΕκδηλώσειςEvents, DJ Parties, Συνέδρια, Ομιλίες, καθώς και την ενοικίαση παντός τύπου ηχητικού & φωτιστικού εξοπλισμού.

Η  συνεργασία μας με τους πιο έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζει σε εσάς εσάς τεχνογνωσία και αξιοπιστία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών της έχει ήδη πιστοποιηθεί στην συνείδηση των πελατών, μέσα από πραγματοποιηθείσες καλύψεις και εγκαταστάσεις ήχου, φωτισμού και οπτικοακουστικών προβολικών συστημάτων, που κυμαίνονται από μικρά events υψηλής ποιότητας, μέχρι ολόκληρες περιοδείες καλλιτεχνών, μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, κεντρικές προεκλογικές ομιλίες και εκδηλώσεις δημοσίων οργανισμών.

Γαμήλιες Δεξιώσεις
& Events

Η εταιρία μας Kalovidouris-sound δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής τεχνολογίας και της υποστήριξης εκδηλώσεων από το 2002. Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις γάμων (φωτιστικό & ηχητικό εξοπλισμό),  DJ για γάμους, Συναυλίες – Εκδηλώσεις – Events, DJ Parties, Συνέδρια, Ομιλίες, καθώς και την ενοικίαση παντός τύπου ηχητικού & φωτιστικού εξοπλισμού.

Η  συνεργασία μας με τους πιο έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζει σε εσάς εσάς τεχνογνωσία και αξιοπιστία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών της έχει ήδη πιστοποιηθεί στην συνείδηση των πελατών, μέσα από πραγματοποιηθείσες καλύψεις και εγκαταστάσεις ήχου, φωτισμού και οπτικοακουστικών προβολικών συστημάτων κ.α

Καλοβιδούρης Studio
ηχογραφήσεων Βόλος

Το Studio Kalovidouris Sound αποτελεί την πλέον πρωτοποριακή πρόταση στο χώρο της πρόβας και της ηχογράφησης. Σχεδιασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές καλύπτουμε και τους πιο απαιτητικούς μουσικούς. Οδηγούμε τις εξελίξεις και βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε μουσικό σας βήμα, έχοντας τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και το σεβασμό που απαιτείται.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είναι δεδομένη και επιτακτική και αυτό είναι που την καθιστά ως Leader στο χώρο της μουσικής. Συμμετέχουμε ενεργά στη δική σας προσπάθεια, πρόβας ή ηχογράφηση με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Οι εγκαταστάσεις του Kalovidouris sound Studio καλύπτουν 150 m2 σε ιδιόκτητο κτίριο, στο Βόλο, Αργέντη 17.

Τα πάντα γύρω από την μουσική

bg

Επίσημοι συνεργάτες

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Up